Vochtig

Er zijn verschillende verklaringen achter vocht in het huis, het meest algemeen waargenomen en zonder enige twijfel begrepen is opstijgend vocht. Opkomend vocht ontstaat wanneer grondwater wordt opgetrokken in het of vierkante werk als gevolg van een totaal gebrekkige of gebroken vochtige bevestigingstraject.

Vochtigheidscontrolecursussen kunnen door verschillende segmenten barsten of pijn doen, verzakkingen en vooruitgang in de fundering van een constructie kunnen de vochtige bevestiging veroorzaken, waardoor de grond het water kan vasthouden aan de kunstenaar. Een hoger maaiveld kan op dezelfde manier barsten door de vochtige bevestiging, dit is progressief gebruikelijk wanneer groen dat is omheind in een gebied of een werf wordt verzameld en de omgeving wordt verhoogd, waarbij langs deze lijnen het maaiveld wordt verhoogd tot boven de vochtige bevestigingslaag.

Vochtig blikje op dezelfde manier in het licht van de manier waarop door kanaalpijpen en greppels of echt gemonteerde ramen en deuren te morsen, dit soort wordt penetratie vocht genoemd. Doordringend vocht kan bovendien worden gerealiseerd door een overlopend dak, de ideale manier om dit te voorkomen is om het probleem op te lossen. Elke regio van een woning kan worden aangetast door penetrerend vocht op de vloer of op het dak, een aantal keren kan dit soort worden aangezien voor opstijgend vocht en kan het verkeerd worden behandeld.

Probleem
Het diagnosticeren van de exacte uitleg achter een vochtig probleem is van fundamenteel belang bij de behandeling van het probleem, een vreselijke bevinding kan u veel geld kosten en als u het werk zelf probeert, kost een slechte beslissing u een aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite. Het ace-appeal moet sorteren voordat een Vochtige vaststelling door uw persoon of door een outcast wordt voltooid.

Vochtproblemen en de methoden om ze op te lossen.

Engineered retrofit-mixsystemen: deze ter plaatse vervaardigde uitvindingen in een scheidingswand met het echte doel dat de kleinere schaal poreuze structuur van het metselwerk geen vocht kan opnemen en deze kwaliteit voorbarige beperkte en daardoor vochtige voorwerpen kan niet bij u thuis komen. Er worden kleine gaatjes geboord in scheidingsvakken (in het algemeen kan er buiten toch een binnensysteem worden georganiseerd) en een vervaardigd plan wordt dan methodisch doordrenkt met stenen totdat het overstromingspunt is bereikt.

Elektro-osmose: als een klein terugkerend elektrisch patroon (evenredig aan dat van een deurbel) een scheidingslijn wordt ervaren, heeft dit invloed op de snelheid van potentieel buitengewoon belang die van invloed is op het stijgen van het water in een verdeler (zoals een boom die water uit de grond zuigt). Deze structuur heeft regelmatig een controle-eenheid (een aanpasbare voedingsbron), Anodes ging naar binnen en zette zich bovendien in de buitenste scheidingsbodems, ten slotte, een aardingsstaaf. Deze worden op afstand gegeven en zijn overtuigend als de schakeling (en) niet worden verbroken of de voeding wordt onderbroken.

Vochtig probleem

Fysiek = de introductie van een andere limiet, bijvoorbeeld bitumenvilt, plastic (polypropyleen, EPDM of gerecycled), dikke (bouwkwaliteit) vierkante baan en mortel, lood of primaire leisteen. Elke fysieke hindernis moet in verband worden gebracht met een dekfilm en in ieder geval 150 mm boven de grond van de grond. De nauwkeurige positie van het blok moet op dezelfde wijze ervoor zorgen dat ingesloten en opgehangen vloerbalken worden afgesloten tegen vocht en resulterend verval.

Schrijver-systeem: (een bepaald merk dat bijvoorbeeld wordt gebruikt om een ​​dergelijke structuur te herkennen – een fysiek sterrensysteem) = dit is gebaseerd op geïmplanteerde vreemde constructies die zich in een scheidingswand bevinden (van buitenaf geïnstalleerd door een uitputtende methode) die koude plekken maken op welk water is getekend. Die vochtigheid wordt dan veilig verzameld en uitgeput.

Palliatieve maatregelen – in grote lijnen werken deze op het fundamentele dat het vocht niet de kwestie is; in plaats daarvan hanteer en voer je de effecten van vocht uit in plaats van de bron (nen) vochtig te houden (gaf geen officieel resultaat resultaten van dergelijke voorstellen) – 1. Maak nog een interne huid met vochtige laag en isolerend maar toch met een geventileerde ruimte tussen vochtige oude en nagelnieuwe binnenverdelers. Eventueel perfect dit werkende paar met buitenafzettingen. 2. Veranderingen in leefstijlplannen van bewoners. 3. Betere zekerheid geven en bovendien de opwarming en ontluchting van de structuurconditie verbeteren (of fundamenteel de controle over dergelijke factoren verbeteren).

Discussion

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *